2 retter i 1 pakke
Sarah Esmark Lyager
Nogen gange bliver jeg træt af spise rester 2 dage i streg, derfor deler jeg nogen gange en pakke kød i to og laver forskellige ting i stedet for at lave meget af en ret. Tit når jeg har en pakke hakket svinekød laver jeg en frikadellefars af det hele og deler den derefter i to. Den ene del laver jeg til frikadeller og den anden putter jeg en tsk. karry i og former til kødboller til boller i karry. Når man laver retter som disse kan man godt dele farsen op i 2 da man i boller i karry ikke bruger så meget kød igen.
Resterne af en kødsovs kan gøres anderledes på anden dagen hvis den fyldes i peberfrugter og bages i ovnen.
Hvis man er 2 eller flere, kan det ofte være en fordel at købe de pakker med hakket kød som er lidt større. Altså ca. 600 g. Når pakkerne så bliver delt op i to er man sikker på der er nok kød til alle og de koster ikke meget mere end de almindelige kød pakker.
Ingen kommentarer endnu