Svigermors banankage + chokoladestykker

2 retter i 1 pakke

Nogen gange bliver jeg træt af spise rester 2 dage i streg, derfor deler jeg nogen gange en pakke kød i to og laver forskellige ting i stedet for at lave meget af en ret. Tit når jeg har en pakke hakket svinekød laver jeg en frikadellefars af det hele og deler den derefter i to. Den ene del laver jeg til frikadeller og den anden putter jeg en tsk. karry i og former til kødboller til boller i karry. Når man laver retter som disse kan man godt dele farsen op i 2 da man i boller i karry ikke bruger så meget kød igen. 

 

Resterne af en kødsovs kan gøres anderledes på anden dagen hvis den fyldes i peberfrugter og bages i ovnen.

 

Hvis man er 2 eller flere, kan det ofte være en fordel at købe de pakker med hakket kød som er lidt større. Altså ca. 600 g. Når pakkerne så bliver delt op i to er man sikker på der er nok kød til alle og de koster ikke meget mere end de almindelige kød pakker. 

 

Discount butikkerne bruger tit familie størrelser af kød hvor der kan være helt op til 2 kg kød i. Der er mange penge at spare ved at købe disse når de er på tilbud og så dele dem op derhjemme og fryse dem ned. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svigermors banankage + chokoladestykker