# Madplan uge 19

Omelet med asparges i skinke

Nu nærmer vi os snart sommeren, og de fleste piger vil gerne nå at smide et par kilo inden de skal i deres nye smarte bikini. Derfor vil jeg i det næste stykke tid fokusere lidt på retter som er lidt sundere så man kan nå at stramme lidt op inden man hopper i sommertøjet. Selvfølgelig sker dette ikke kun ved kosten, men det er et stort skridt i den rigtige retning. 

Denne omelet kan bruges til morgen, middag og aftensmad og der findes et hav at varianter, det er helt op til en selv hvad man vil have i. Du skal bruge:

– 3 æg
– 3 spsk mælk
– 75 g skinke
– En håndfuld svampe
– 2 forårsløg

Da jeg fik omeletten til aftensmad lavede jeg lidt tilbehør. Aspragesne er så flotte for tiden så jeg tog 2 asparges og viklede et stykke serrano skinke rundt om og så i ovnen i 5min ved 200°
Derudover et groft stykke brød til.

Slå æggene ud og pisk sammen med mælken – krydder med salt og peber. Skær forårsløg og svampe ud og svits dem kort på panden sammen med skinken. Kom æggemassen på og lad det stå ved svag varme i ca 15min alt efter hvor stor panden er. Kom evt. et stykke sølvpapir over hvis du ikke har et låg. Så går det lidt hurtigere.

IMG_1230

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

# Madplan uge 19