Laks i serrano skinke
Sarah Esmark Lyager
Igår aftes skulle jeg lave mad sammen med en veninde som også er rigtig glad for mad. Vi lavede lakse pakker med skinke, asparges og tomater og en bulgursalat til. Hvilket blev rigtig godt. Du skal bruge:
– 2 stykker laks
– Serrano skinke
– ½ bundt asparges
– 1 håndfuld cherrytomater
– Bulgur
– Friske grøntsager efter eget valg
Skær tomaterne ud i kvarte og aspargesene ud i mindre stykker. Krydder laksen med salt og peber evt fiskekrydderi. Vi brugte en blanding af urter og citron. Fold skinken rundt om laksen og læg dem på et stykke folie og kom tomater og asparges ved. Luk dem sammen.
Stil dem i et ildfastfad og kom dem i ovnen i 20-25min ved 200°. Kog bulguren efter anvisningen på pakken og skær resten af dine grøntsager ud. Lad bulguren køle lidt af og bland det derefter sammen. Lav evt. en olie/balsamico dressing til.
Ingen kommentarer endnu