Bulgur salat kan enden stå for sig selv som ret eller som tilbehør til kylling, fisk eller et godt stykke kød. I denne version tilføjede jeg en pakke skinketern og derfor blev kød trængen også stillet.
Skinketern er en billig måde at få lidt kød på. De er tit på tilbud til 8kr i fakta og kan sagtens fryses ned og gemmes. Retten fungere super godt på madpakken dagen efter, så lav lidt ekstra til aftensmaden. Så slår du to fluer med et smæk.
Du skal bruge:
– Grov bulgur
– Persille
– Citron
– Skinketern.
– Diverse grøntsager – Jeg brugte champignon, agurk, radiser, forårsløg og tomater
Kog bulguren efter anvisningen på posen og lad det køle lidt af. Hak grøntsagerne i mindre tern og persillen fint. Pres saften af en halv citron og hæld over grøntsagerne.
Bland derefter det hele sammen og så er der serveret.
Ingen kommentarer endnu