Hjemme lavet sushi
Jeg var igår sammen med to veninder og vi besluttede os for at lave sushi. Jeg var den eneste som ikke havde prøvet at lave det selv før, men det var faktisk overraskende nemt da jeg havde fanget teknikken. Vi havde købt et start kit og det passede fint med mad til os 3. Vi valgte at bruge avocado, agurk, gulerødder og krabbekød. Risen blev kogt og resten blev skåret ud i tynde strimler.
Fyldet kan varieres i uendeligheder. Det er helt op til en selv og hvad man bedst kan lide.
Tangen skal vende på en bestemt måde, den side hvor der er små hakkede linjer på skal vende op ad. Så skal risen på tangen, der skal dog være lidt plads for oven og for neden så den kan lukkes sammen når den er rullet. Husk også en form for dressing eller mayo og lav en tynd stribe langs det andet fyld.
Gør enderne af tangen fugtig med lidt vand og rul derefter det hele sammen. Det er vigtig at fyldet bliver presset lidt ned i risene inden så det sidder bedre fast. Rul den rigtig stramt sammen.
Når rullerne er rullet skal de bare skæres ud i mundrette stykker og servers med soya og wasabi. Husk at gøre kniven lidt våd inden du skære dem ud, det giver langt det flotteste resultat.
Ingen kommentarer endnu