Pasta med rustik linsesauce

Hjemme lavet sushi

Jeg var igår sammen med to veninder og vi besluttede os for at lave sushi. Jeg var den eneste som ikke havde prøvet at lave det selv før, men det var faktisk overraskende nemt da jeg havde fanget teknikken. Vi havde købt et start kit og det passede fint med mad til os 3. Vi valgte at bruge avocado, agurk, gulerødder og krabbekød. Risen blev kogt og resten blev skåret ud i tynde strimler.
Fyldet kan varieres i uendeligheder. Det er helt op til en selv og hvad man bedst kan lide.

IMG_1026Tangen skal vende på en bestemt måde, den side hvor der er små hakkede linjer på skal vende op ad. Så skal risen på tangen, der skal dog være lidt plads for oven og for neden så den kan lukkes sammen når den er rullet. Husk også en form for dressing eller mayo og lav en tynd stribe langs det andet fyld.

IMG_1028

Gør enderne af tangen fugtig med lidt vand og rul derefter det hele sammen. Det er vigtig at fyldet bliver presset lidt ned i risene inden så det sidder bedre fast. Rul den rigtig stramt sammen.

IMG_1032

Når rullerne er rullet skal de bare skæres ud i mundrette stykker og servers med soya og wasabi. Husk at gøre kniven lidt våd inden du skære dem ud, det giver langt det flotteste resultat.

IMG_1034

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med rustik linsesauce