# Madplan uge 15
Et andet sparetip er at spise efter årstiderne. I Danmark er vi så heldige at vi har rigtig mange forskellige frugter og grøntsager året rundt, men når de forskellige er i sæson er de altid billigst. Derfor er det en god ide at handle og spise mest muligt efter det. f.eks. at bruge rodfrugter osv, om vinteren og de danske sommer grøntsager om sommeren. Selvfølgelig kan man ikke det udelukkende, da man også gerne vil have en grøn salat om vinteren, men det at have det i baghovedet når man handler ind og laver madplan kan hjælpe en til at spare flere penge.
En anden fordel ved det, er også, at det smager af mest når der er sæson for de forskellige grøntsager og frugter.
Mandag: Ravioli med peberfrugtsovs
Tirsdag: Wok (Resten af grøntsagerne bruges til grøntsagsbunden til laksen på fredag)
Onsdag: Hummus med brød og salat
Torsdag: Kyllinge bryst med pesto og salat
Fredag: Stegte laksefileter på grøntsagsbund
Lørdag: Tyrkisk landsuppe
Søndag: Rester
Ingen kommentarer endnu