Hjemme lavet sushi

God start på dagen #2

Jeg har påskeferie denne uge og har derfor haft tid til at bage lidt. Disse grovboller bagte jeg for første gang, da jeg holdt brunch-fødselsdag for nogle veninder i vinters. Ud over de smager godt mætter de også rigtig godtDu skal bruge:

-250 g hvedemel
– 175 g grahamsmel
– 50 g solsikkekerner
– 50 g sesamfrø
– 25 g hakkede hasselnøddekerner
– 2,5 dl vand
– 1,5 spsk olie
– 25 g gær
– 1 tsk salt
– 1 tsk sukker

Rør gæren ud i vandet (37°) Bland resten af de tørre ingredienser i ælt det godt sammen. Lad det stå og hæve lunt i 30 minutter. Det betaler sig at vente.
IMG_1005 IMG_1006

Tag dejen ud på bordet og form dem i den størrelse du ønsker og lad dem igen stå lunt i 30 minutter.
Bag dem derefter ved 200° varmluft i 20-25 minutter.

IMG_1010

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme lavet sushi