God start på dagen #2
Sarah Esmark Lyager
Jeg har påskeferie denne uge og har derfor haft tid til at bage lidt. Disse grovboller bagte jeg for første gang, da jeg holdt brunch-fødselsdag for nogle veninder i vinters. Ud over de smager godt mætter de også rigtig godt. Du skal bruge:
-250 g hvedemel
– 175 g grahamsmel
– 50 g solsikkekerner
– 50 g sesamfrø
– 25 g hakkede hasselnøddekerner
– 2,5 dl vand
– 1,5 spsk olie
– 25 g gær
– 1 tsk salt
– 1 tsk sukker
Rør gæren ud i vandet (37°) Bland resten af de tørre ingredienser i ælt det godt sammen. Lad det stå og hæve lunt i 30 minutter. Det betaler sig at vente.
Tag dejen ud på bordet og form dem i den størrelse du ønsker og lad dem igen stå lunt i 30 minutter.
Bag dem derefter ved 200° varmluft i 20-25 minutter.
Ingen kommentarer endnu