Chocolate chip pancakes
Sarah Esmark Lyager
Mmmmmm! Lækre lækre pandekager. Endnu en opskrift til den ultimative brunch. Tykke luftige pandekager med mørke chokolade stykker. Det kunne vidst ikke lyde mere lækkert. Du skal bruge:
– 250 g hvedemel
– 25 g rørsukker (almindelig sukker kan også bruges)
– 2 tsk bagepulver
– ½ tsk salt
– 1 æg
– 3,5 dl mælk
– 1 spsk olie
– 50 g chokolade – groft hakket
+ smør til panden
Bland alle ingredienserne sammen undtaget chokoladen, den skal først i til allersidst inden dejen hældes på panden så stykkerne stadig er hele uden af farve dejen for meget. Dejen skal være lidt tykkere end almindelig pandekagedej, men jeg synes tit den bliver lidt for tyk, så jeg putter ofte lidt mere mælk i. Steg pandekagerne lige som almindelige pandekager. De skal ca. være 8-10 cm i diameter.
Vælg det toppings du bedst selv kan lide. Det er dog ikke nødvendigt med de store stykker chokolade der er i.
Ingen kommentarer endnu