# Madplan uge 16

Pizzasnegle – perfekt til madpakken

Som jeg skrev tidligere i dag skal jeg i morgen på studietur til Amsterdam. I bus. Laaaaang tur. Jeg skal allerede op kl 5 for at blive klar og nå helt til Odense til kl 7 hvor vi skal køre. De regner med at turen kommer til at tage næsten 11 timer (med pauser)

Med på sådan en lang tur skal jeg selvfølgelig have lidt mad med, derfor jeg jeg bagt disse pizzasnegle som er en af mine favoritter at have med på tur. Jeg bager altid en masse på en gang og så fordeler jeg dem ud i små poser og putter dem i fryseren så jeg kan tage dem op efterhånden som de bliver spist.

Den hurtigste måde at lave pizzasnegle på er ved at bruge en af de færdig blandinger af bolledej man kan købe i supermarkeder. De er tit på tilbud til kun 10kr og så kan de holde sig i lang tid i skabet. 

 

Til disse pizzasnegle har jeg brugt:

– Blanding til boller
– Tomatpure – eller anden form for tomatsovs
– Skinke i strimler
– Revet ost

Bland dejen som der står på pakken og når bollerne normalt skulle rulles ud ruller du dejen ud med en kagerulle. Kom derefter fyldet på, tomat, skinke og ost og rul dejen sammen til en pølse. Skær dejen ud og læg dem på en bageplade og bag dem i ovnen som der står på pakken. Lad dem køle af.

IMG_0867

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

# Madplan uge 16