En rigtig lækker ingrediens til en sommersalat som bidrager med noget sødt og blødt. Du skal bruge:
– 4 peber frugter eller en pakke snack peber – 1 fed hvidløg – Olie – Salt og peber
Skær toppen af peberfrugterne, skær dem midt over og fjern kernerne. Læg dem på en bageplade nogenlunde fladt og stil dem i ovnen i ca 20-25 min ved 180° grill til de har fået en mørk, næsten sort skorpe.
Tag dem ud af ovnen og læg dem straks i en pose og luk til så der dannes kondensvand. Når de er kølet af kan skindet pilles ligeså stille af. Skær kødet i strimler og put dem i et sylteglas sammen med olie – mængde alt efter glassets størrelse. Krydder med salt og peber og knus et fed hvidløg og kom i også.
Gem i køleskab til de skal bruges til f.eks. salater eller som tilbehør til et godt stykke kød.
Mmmmmm! Lækre lækre pandekager. Endnu en opskrift til den ultimative brunch. Tykke luftige pandekager med mørke chokolade stykker. Det kunne vidst ikke lyde mere lækkert. …
Ingen kommentarer endnu