# Madplan uge 18

Toskansk pastasalat

En rigtig let og lækker pastasalat som er hurtig at bikse sammen når man har travlt. Jeg tror ikke jeg er den eneste som glæder mig rigtig meget til sommer og snart ikke kan vente mere på det gode vejr. Denne ret er et rigtig godt bud til det perfekte sommer tilbehør til grill. Glæder mig allerede til duften af grill og smagen af denne salat. Du skal bruge:

– 500 g pastaskruer
– 0,8 dl olivenolie
– 1 fed hvidløg – knust
– 1 spsk balsamico
– Grillet eller artiskokhjerte på dåse – skåret i kvarte
– 8 tynde skiver prosciutto eller parmaskinke – skåret i strimler
– Bagte/syltet peberfrugter – skåret i strimler 
– basilikumblade
– 100 g rucolasalat
– 40 g pinjekerner – ristet på en pande
– Sorte oliven – kan undlades

Kog pastaen al dente og bland det med dressingen lavet af olien, balsamico og hvidløg. Lad det køle lidt af inden de andre ingredienser blandes i og så er maden klar 🙂

IMG_1013

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

# Madplan uge 18