Risotto med laks og spinat

Tapas hygge

I sidste uge mødtes jeg med en veninde efter hver vores ferie. Vi kom begge hjem med skønne oplevelser, men en ting vi begge havde og har tilfælles er vores kærlighed for rødvin og god mad. Hvordan udnytter man det bedst muligt? Jo man invitere 2 andre piger og beder dem hver tage en flaske vin med og lidt ost, kiks og brød.
Min veninde sørgede for pindemadder med lækker skinke, pølse, ost og oliven. Jeg fik til opgave at lave bruschetta, det endte med 3 forskellige slags.

IMG_1378

Den klassiske med tomat, løg og basilikum. En grov oliven tapenade med sorte oliven, hvidløg, kapers, oliven olie og parmaskinke. Den sidste er en artiskok tapenade med grillede artiskokker, solsikkeolie og hvidløg.

Jeg startede med at skære et flutes i skiver og dyppe den ene side ned i olivenolie derefter blev de bagt i ovnen ved 220° i ca 10min. Da de var kølet lidt af tog jeg et fed hvidløg og gned ind i brødet. Alle tapenaderne er alle sammen lavet og smagt til hen af vejen så der er ikke specielle mål på dem, det er alt efter smag.

IMG_1381

Det gode ved denne måde at samles på er at man bruger tid sammen på maden og vinen.

2

  • Slet ikke så dårligt med en god omgang tapas 🙂 Er lige begyndt at følge med her på bloggen, er spændt på at læse mere og lade mig inspirere 😉
    Hilsen fattig-bloggeren

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sarah Esmark Lyager

      Tak for din besked 🙂 Det er super godt med lidt inspiration hos hinanden 😉 Glæder mig også til at følge dig fremover og få flere tips til hvordan vi kommer igennem su tiden 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risotto med laks og spinat